Lajmet e fundit

E Marte, 23.07.2019

  • Më 24 dhe 25 korrik, Kuvendi hap dyert për bashkatdhetarët

    lexo më shumë

  • Komisioni për Zhvillim Ekonomik përfundoi punën për sesionin pranveror

    lexo më shumë