Lajmet e fundit

Qershor 2019

 • E Premte, 28.06.2019

  Nga mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Premte, 28.06.2019

  Veseli: Serbia do të përgjigjet për gjenocidin e kryer në Kosovë

  lexo më shumë

 • E Premte, 28.06.2019

  Kryeparlamentari Veseli takoi Massimo Mazzalin

  lexo më shumë

 • E Enjte, 27.06.2019

  Kuvendi debatoi për gjendjen në arsim

  lexo më shumë

 • E Enjte, 27.06.2019

  Në një seancë të jashtëzakonshme, Kuvendi miratoi Projektligjin për tatimin në të ardhurat e korporatave

  lexo më shumë

 • E Enjte, 27.06.2019

  Veseli takon Auditorin e Përgjithshëm: Lufta kundër korrupsionit është e pakompromis

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 26.06.2019

  Mbledhja e Komisionit për Buxhet

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 26.06.2019

  Komisioni për Legjislacion… ka mbajtur dëgjim publik për Projekt Kodin e Procedurës Penale dhe Projektligjin për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 26.06.2019

  Mbledhja e komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 26.06.2019

  Nga seanca e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë Kosovare për Inteligjencë

  Drejtori i Agjencisë Kosovare për Inteligjencë, z. Shpend Maxhuni, informoi anëtarët e Komisionit për çështjet aktuale të lidhura me kërcënimet ndaj sigurisë në vend lexo më shumë

 • E Marte, 25.06.2019

  Komisioni për Arsim dhe ai për Administratë Publike, mbajtën mbledhje të përbashkët

  lexo më shumë

 • E Marte, 25.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • E Marte, 25.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

  lexo më shumë

 • E Marte, 25.06.2019

  Seancë degjimore në Parlamentin italian për krimet e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

  lexo më shumë

 • E Hënë, 24.06.2019

  Nga seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit

  lexo më shumë

 • E Hënë, 24.06.2019

  Komisioni për Legjislacion… ka mbajtur dëgjim publik lidhur me Mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 06/L-011 për Parandalimin e Konfliktit të Interesit në Ushtrimin e Funksionit Publik

  lexo më shumë

 • E Hënë, 24.06.2019

  Në Bukuresht të Rumanisë, delegacioni i Kuvendit të Kosovës kërkon përspektivë të qartë evropiane dhe liberalizim të vizave

  Blerta Deliu-Kodra dhe Armend Zemaj po marrin pjesë në Takimin Plenar LXI të Konferencës së Komisioneve Parlamentare për Çështjet e Bashkimit Evropian të Parlamenteve të BE-së (COSAC) lexo më shumë

 • E Hënë, 24.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

  lexo më shumë

 • E Shtune, 22.06.2019

  Në Sarajevë vazhduan punimet e Sesionit të Gjashtë Plenar të AP të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore

  Xhavit Haliti, kryesues i delegacionit, si dhe Abdullah Hoti, Glauk Konjufca dhe Ismail Kurteshi, përfaqësuan Kuvendin e Kosovës në punimet e këtij sesioni lexo më shumë

 • E Premte, 21.06.2019

  Veseli garanton mbështetje për personat me nevoja të veçanta

  lexo më shumë

 • E Premte, 21.06.2019

  Delegacioni i Kuvendit po merr pjesë në punimet e Sesionit të Gjashtë Plenar të AP të Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore

  lexo më shumë

 • E Premte, 21.06.2019

  Komisioni për Integrime Evropiane takoi një delegacion nga Gjermania

  lexo më shumë

 • E Premte, 21.06.2019

  Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

  lexo më shumë

 • E Enjte, 20.06.2019

  Komisioni për Integrime Evropiane takoi përfaqësuesit e Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik nga Austria

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 19.06.2019

  Vazhdimi i seancës plenare

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 19.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 19.06.2019

  Grupi i Deputetëve të Gjelbër mbajti tryezë lidhur me zbatimin e Rezolutës së Kuvendit për gjendjen alarmante të cilësisë së ajrit

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 19.06.2019

  Sot mbahet tryezë dëgjimore e Grupit të Deputetëve të Gjelbër

  lexo më shumë

 • E Marte, 18.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

  lexo më shumë

 • E Marte, 18.06.2019

  Përfundon afati i aplikimit për zgjedhjen e Komisionerit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

  lexo më shumë

 • E Marte, 18.06.2019

  Dëgjim publik i Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  lexo më shumë

 • E Marte, 18.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • E Marte, 18.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  lexo më shumë

 • E Hënë, 17.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

  lexo më shumë

 • E Hënë, 17.06.2019

  Deputetja Bajrami mori pjesë në takimin e Komisionit për Ekonomi të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit për Evropën Juglindore

  lexo më shumë

 • E Hënë, 17.06.2019

  Sekretari Krasniqi takoi Drejtorin e Përgjithshëm të GIZ-it, David Oberhuber

  lexo më shumë

 • E Shtune, 15.06.2019

  Kryeparlamentari Veseli ngushëllon familjen Zherka

  lexo më shumë

 • E Premte, 14.06.2019

  Prishtina, pikëtakimi i radhës i deputetëve me qytetarë

  lexo më shumë

 • E Premte, 14.06.2019

  Dy komisione të Kuvendit takuan një delegacion të Bundestagut gjerman

  lexo më shumë

 • E Premte, 14.06.2019

  Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e premte, 14 qershor 2019

  lexo më shumë

 • E Premte, 14.06.2019

  Sot, dy komisione të Kuvendit takohen me një delegacion të Bundestagut Gjerman

  lexo më shumë

 • E Premte, 14.06.2019

  Një delegacion i Kuvendit të Kosovës po qëndron në Hagë të Mbretërisë së Holandës

  lexo më shumë

 • E Enjte, 13.06.2019

  Të premten mbahet debati i deputetëve me qytetarë të Prishtinës

  lexo më shumë

 • E Enjte, 13.06.2019

  Mbledhja e Komisionit për Buxhet

  lexo më shumë

 • E Enjte, 13.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

  Komisioni i përkrahu për procedurë të mëtejme dy projektligje (për miratim) në Kuvendin e Republikës së Kosovës. lexo më shumë

 • E Mërkure, 12.06.2019

  Veseli takon gjeneralin Wesley Clark

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 12.06.2019

  Kryeparlamentari Veseli takon presidentin Bill Clinton

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 12.06.2019

  Takimi i kryeparlamentarit Veseli me gjeneralin Wesley Clark, zhvillohet ne Hotel Emerald, në orën 18:15

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 12.06.2019

  Veseli: Kosova do të jetë gjithmonë, kudo dhe kurdo me SHBA-të

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 12.06.2019

  Kryeparlamentari Veseli pret sekretaren Amerikane Madeleine Albright - e falënderon për gjithçka që ka bërë për Kosovën

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 12.06.2019

  Grupi i Grave Deputete priti ne takim ish-sekretaren amerikane të shtetit, Medeleine Albright

  lexo më shumë

 • E Marte, 11.06.2019

  Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e mërkurë, 12 qershor 2019

  lexo më shumë

 • E Marte, 11.06.2019

  Veseli merr pjesë në shënimin e 10-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike Kosovë-Bullgari

  lexo më shumë

 • E Marte, 11.06.2019

  Kryeparlamentarja e Bullgarisë ia konfirmon Veselit mbështetjen për Kosovën në të gjitha fushat (VIDEO+FOTO)

  lexo më shumë

 • E Marte, 11.06.2019

  Mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • E Marte, 11.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi...

  lexo më shumë

 • E Marte, 11.06.2019

  Nga tryeza e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të FSK-së

  lexo më shumë

 • E Marte, 11.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione

  lexo më shumë

 • E Hënë, 10.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

  lexo më shumë

 • E Premte, 07.06.2019

  Veseli: Nga autostradat duhet të kalojmë tek investimet për zhvillimin e ekonomisë përmes ndërmarrësve dhe inovatorëve

  lexo më shumë

 • E Premte, 07.06.2019

  Nënkryetari Haliti takoi Avokatin e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca

  lexo më shumë

 • E Premte, 07.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi...

  lexo më shumë

 • E Premte, 07.06.2019

  Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  lexo më shumë

 • E Premte, 07.06.2019

  Nga dëgjimi publik i Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

  lexo më shumë

 • E Premte, 07.06.2019

  Komisioni për të Drejtat e Njeriut... priti në takim Avokatin e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca

  lexo më shumë

 • E Enjte, 06.06.2019

  Veseli: Serbia do ta njohë Kosovën dhe do të përgjigjet para drejtësisë për gjenocidin

  lexo më shumë

 • E Enjte, 06.06.2019

  Të premten, nënkryetari Haliti takon Avokatin e Popullit të Shqipërisë

  lexo më shumë

 • E Enjte, 06.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • E Enjte, 06.06.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e enjte, 6 qershor 2019

  lexo më shumë

 • E Mërkure, 05.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Legjislacion…

  lexo më shumë

 • E Marte, 04.06.2019

  Në Ditën e Bajramit, Veseli bën thirrje për solidaritet dhe respekt

  lexo më shumë

 • E Marte, 04.06.2019

  Të mërkurën, Grupi i deputetëve të Gjelbër viziton Shkollën e Gjelbër në Prishtinë

  lexo më shumë

 • E Marte, 04.06.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e martë, 4 qershor 2019

  lexo më shumë

 • E Hënë, 03.06.2019

  Kryeparlamentari Kadri Veseli kërkon nga Franca e Gjermania vendimmarrje të shpejtë për liberalizim të vizave – Kosova e gatshme për Samitin e Parisit

  lexo më shumë

 • E Hënë, 03.06.2019

  Deputeti Slobodan Petroviç, priti në takim ambasadorin e SHBA-së në Kosovë, Philip S. Kosnet

  lexo më shumë

 • E Hënë, 03.06.2019

  Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

  lexo më shumë

 • E Diel, 02.06.2019

  Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 3 qershor 2019

  lexo më shumë