Lajmet e fundit

E Premte, 19.07.2019

 • Kryetarja e Komisionit për Legjislacion, Albulena Haxhiu, vizitoi Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas

  lexo më shumë

 • Dëgjim Publik i komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

  lexo më shumë

 • Komisioni për Zhvillim Ekonomik... vizitoi Autoritetin e Aviacionit Civil, Agjencinë për Shërbimet e Navigacionit Ajror dhe Aeroportin e Prishtinës

  lexo më shumë