Lajmet e fundit

E Mërkure, 17.07.2019

 • Veseli në Washington: Kuvendi i Kosovës institucioni më transparent dhe më i hapuri për publikun (VIDEO)

  lexo më shumë

 • Kryetarja e Kongresit Amerikan ia konfirmon Veselit përkrahjen për Kosovën në të gjitha proceset

  lexo më shumë

 • Veseli takon kongresmenin Engel: Serbia duhet ta njoh shtetin e Kosovës

  lexo më shumë

 • Të enjten, Komisioni për Zhvillim Ekonomik... do të realizojë vizitë pune në disa institucione

  lexo më shumë

 • Nga dëgjimi publik i Komisionit për Arsim...

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  lexo më shumë