Lajmet e fundit

Të enjten, Komisioni për Zhvillim Ekonomik... do të realizojë vizitë pune në disa institucione

E Mërkure, 17.07.2019
Nesër, më 18. 07. 2019, Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal i Kuvendit të Kosovës, do të realizojë vizitë pune në këto institucione, sipas kësaj agjende:

Në Autoritetin e Aviacionit Civil - AAC, në orën 10:00,

Në Agjencinë për Shërbimet e Navigacionit Ajror - ASHNA, në orën 11:15,

Në Aeroportin Ndërkombëtar "Adem Jashari", të Prishtinës - ANP, në orën 13:00.