Lajmet e fundit

E Premte, 05.07.2019

  • Një delegacion nga Kuvendi i Maqedonisë Veriore, do të vizitojë Kuvendin e Republikës së Kosovës

    Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, do të jetë mikpritës i delegacionit të Komisionit homolog nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë Veriore, më 8 korrik 2019, duke filluar nga ora 10:00. lexo më shumë

  • Nga Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Zhdukur dhe Peticione

    lexo më shumë