Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e tretë Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Lulzim Zeneli

Lulzim Zeneli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Dardanisë (LDD)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 18.09.1975 në Prishtinë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Universiteti i Prishtinës, FSHMN, kimist i diplomuar
  • Universiteti i Prishtinës, magjistër i shkencave të kimisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 2000- , Institutit i Biokimisë, Fakultetit të Mjekësisë
  • 2001-2005, Kryetar i Forumit të Rinisë së LDK-së
  • 2001-2006, Anëtar i Kryesisë së LDK-së
  • 2002-2006, Zëdhënës i LDK-së
  • 2001-2004, Deputet i Parlamentit të Kosovës Komisioni Parlamentar për Media-anëtar
  • 2004-2007, Deputet i Parlamentit të Kosovës
  • Komisioni Parlamentar për Mjedis dhe Planifikim Hapësinor- zv.kryetar
  • 2007- , Sekretar gjeneral i LDD-së
  • 2007- , Deputet i Parlamentit të Kosovës shef i grupit parlamentar të LDD-së
  • Pjesëmarrja në kongrese, konferenca, simpoziume në: SHBA, Francë, Austri, Suedi, Turqi, Bullgari, Shqipëri, Mali i zi, Maqedoni, Kosovë.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Prishtinë