Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Sadudin Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 29.06.1954 në Gjilan
  • I martuar

  Arsimimi

  • Përgatitja superiore- Fakullteti Juridik-Universiteti i Prishtinës (1977)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1977-1989 Në "Bankkos"-bashkëpunëtor i lartë profesional.
  • 1992-1998 Sekretar i Këshillit Komunal për Financa në Gjilan.
  • 1998-2002 Kryetar i LDK-së në Gjilan.
  • Nga viti 1998 anëtarë i KP të LDk-së.

  Adresa

  • Gjilan,