Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Ymer Halimi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.12.1947 në Prishtinë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Profi. i asocuar i Universitetit - Fizikant

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1973-1976 arsim i mesëm
  • 1976-2005 Universitet

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (për shfrytëzim literature)
  • Frangjisht (mjaftushëm)
  • Serbo-kroatisht (plotësisht)

  Adresa

  • Lagja e Universitetit Rr.II-të nr.57, Prishtinë