Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Emrush Xhemajli

Emrush Xhemajli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Socialiste e Kosovës (PSK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 01.05.1959 në Komogllavë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Arteve – dega e artit figurativ, drejtimi i pikturës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Ilustrator dhe gazetar në “Zëri I Kosovës”(1984-1987)
  • Sekretar i përgjithshëm i LPK-së (1987-1998)
  • Shef personeli në UÇK dhe TMK-zona III (1998-1999)
  • Kryetar i LPK-së (2000-2004)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Frengjisht
  • Serbisht
  • Gjermanisht

  Adresa

  • F. Lugmirë, Prishtinë