Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Rifat Krasniç

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike Turke e Kosovës (KDTP)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 10.12.1962 në Mamushë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Pedagog
  • Fakulteti Fılozofık

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet i Asamblesë në Prızren (2002-2004)
  • Drejtor i fırmës “Mutlu” N.T.P

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Shqip

  Adresa

  • Mamushë - Prizren