Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Mahir Yağcılar

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike Turke e Kosovës (KDTP)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 06.05.1961 në Prizren
  • I martuar, baba i dy fëmijëve

  Arsimimi

  • Inxhinier i diplomuar i komunikacionit rrugor

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryetar i KDTP-së (2000)
  • Udhëheqës i stacionit të autobusëve në Prizren (2001)
  • Deputet ne mandatin e parë të Kuvendit
  • Anëtar i Këshillit Transitor i Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Shqip
  • Serbisht

  Adresa

  • Prizren