Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Teuta Sahatqija

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lista qytetare ORA (ORA)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 15.04.1962 në Gjakovë
  • E martuar, katër fëmijë

  Arsimimi

  • Inxhiniere e Elektoronikës 1981-1985 Prishtinë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1999-2004 Pronare e Kompanisë
  • 1987-1998 Ushëheqëse e Qendrës Kompjuterike në KBI "Ereniku"- Gjakovë
  • 1985-1987 IT "Printeus" Prizren-Qendra Kompjuterike

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Italisht
  • Turqisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Nimon Ferizi 26 Gjakovë