Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Gjylnaze Syla

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 14.02.1961 në Pejë
  • E pamartuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Sekretare e përgjithshme e AAK-së
  • Mjeke vullnetare
  • Trajnuese (IRC)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Prishtinë