Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Bujar Dugolli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 30.10.1969 në Nekovc
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik
  • Magjistër i shkencave të historisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1997–1999: Kryetar i Unionit të Pavarur të Sudentëve të UP-së
  • 1999–2000: Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve në QPK
  • 2000–2001: Nënkryetar i Partisë Parlamentare të Kosovës
  • 2001–2003: Anëtar i Kryesisë së AAK-së
  • 2000–2003: Profesor asistent në Fakultetin Filozofik

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (niveli i mesëm)
  • Serbokroatisht

  Adresa

  • Dardania, Prishtinë