Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Naim Maloku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

  • I lindur më 17.02.1958 në Llabjan
  • I martuar

Arsimimi

  • Akademia Teknike Ushtarake
  • Inxhinier i diplomuar i kimisë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Oficer ushtarak
  • Inxhinier i diplomuar në industrinë kimike në Slloveni

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Sllovenisht
  • Kroatisht

Adresa

  • Prizren