Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Bajram Kosumi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 20.03.1960 në Tuxhec, komuna e Dardanës
  • I martuar, tre fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik, Univesiteti i Prishtinës

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1991–1993 dhe Gazetar
  • 1994–1996 dhe 2000–2002: Kryetar i Partisë Parlamentare të Kosovës
  • Nënkryetar i AAK-së
  • Libra të botuar:
  • “Koncept për subpolitikën”, 1995
  • “Fjalor i barbarëve”, 2000
  • “Koncept për mendimin e ri politik”, 2001

  Adresa

  • Prishtinë