Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Zahrije Jusufi

Zahrije Jusufi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 22.05.1956 në Brestovc
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Mjekësisë, specializimi - mjekësia interne

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 24 vjet përvojë pune

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Turqisht

  Adresa

  • Prizren