Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Emin Krasniqi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.07.1957 në Dajkoc, komuna e Kamenicës
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti i Filologjisë, Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, 1980
  • Studimet pasuniversitare, Dega e Gjuhësisë së Përgjithshme, 1996

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i Kryesisë së PDK-së
  • Tri vjet mësimdhënës – profesor i gjuhës dhe letersisë shqipe në Gjimnazin “Ismail Qemali” të Kamenicës (Dardanës)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermanisht (niveli i mesëm)

  Adresa

  • Lakrishte 100, Hyrja V, nr. 1