Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Demir Lima

Demir Lima

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 14.10.1973
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik
  • Vijues i studimeve pasuniversitare, drejtimi i menaxhmentit

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Tri vjet, projekt menaxher i zyrave postare

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Anglisht

  Adresa

  • Prishtinë