Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Nait Hasani

Nait Hasani

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik - Gjuhë dhe letërsi shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK- së
  • Anëtar i Kryesisë së PDK-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermanisht (pasive)
  • Serbisht

  Adresa

  • Randobravë