Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Gani Koci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 20.06.1958 në Polac, Skënderaj
  • I martuar, 4 fëmijë, tri vajza e një djalë

  Arsimimi

  • Shkolla e Lartë Politeknike
  • Fakulteti juridik (Jurist i diplomuar)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1981–1991: I burgosur politik
  • 1994–1998: Anëtar i K. P. të LDK-së
  • Deputet i vitit 1992
  • Pjesëtar i UÇK-së nga viti 1996 Epror ushtarak në UÇK – nivel zone dhe brigade

  Adresa

  • Prishtinë