Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Sala Berisha-Shala

Sala Berisha-Shala

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 10.03.1963 në Vasilevë - Drenas
  • E martuar, tre fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti Xehtaro-metalurgjik - Gjeologji (1991);

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Mësimdhënëse (lëndët profesionale), Shkolla e Mesme Teknike "Fehmi Lladrovci", Drenas (1991-1998);
  • Anëtare e Kryesisë së KMDLNJ-së në Drenas (1991-1997);
  • Sekretare e Shoqatës së Burgosurve Politikë, Drenas (1994-1998);
  • Korporata Elektroenergjetike e Kosovës (Gjeologe e Minierave) ( 1999-2002);
  • Anëtare e Kryesisë së GDK-së (2000-2002);
  • Këshilltare e Asamblesë Komunale në Drenas (2000-2002);
  • UNMIK - Drejtoria e Minierave dhe Mineraleve (Gjeologe për Resurse Minerale) 2002-2004;
  • UNMIK - Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (2005).

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht ( mesatare)
  • Frengjisht ( mesatare)

  Adresa

  • Nënkala - Drenas