Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Hydajet Hyseni

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 10.03.1954 në Përlepnicë, Gjilan
  • I martuar, katër fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti i Gazetarisë – Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Gjuhë dhe Letërsi Frënge (i papërfunduar)

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Gazetar
  • Redaktor dhe kryeredaktor i gazetës “Rilindja”
  • Nënkryetar i KMDLNJ-së
  • Nënkryetar i LDK-së
  • Nënkryetar i LBD-së
  • Anëtar i Shoqatës së Shkrimtarëve të Kosovës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Frëngjisht
  • Anglisht
  • Serbisht
  • Italisht (pasive)
  • Gjermanisht (pasive)

  Adresa

  • Taslixhe IV, Rr. “Onufri” p.n., Prishtinë