Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Ramë Buja

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 05.12.1958 në Bujan (Lipjan)
 • I martuar, baba i 3 fëmijëve

Arsimimi

 • Fakulteti Filozofik – Dega e Letërsi së dhe gjuhë
 • Fakulteti Ekonomik
 • Magjistër i politikës administrative

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Profesor (1991-1994)
 • Përgjegjës për Kulturë dhe Sport në nivel të Kosovës (1994-1997)
 • Epror i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK – së (1998 – 1999)
 • Ministër i Pushtetit Lokal (1999 -2000)
 • Bashkëdrejtus në departamentin e Pushtetit Lokal (2000-2001)
 • Këshilltar Politik në MSHP (2003-2004)

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Kroatisht
 • Anglisht

Adresa

 • Prishtinë

Telefoni

 • 00