Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Teuta Hadri

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 05.10.1956 në Gjakovë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Faktulteti i Mjeksisë(1976-1982)
  • Magjistratura në përfundim Zagreb 1982(Perinatologji-Neonatologji)
  • Specializimi në Gjinekologji Obstetrike-Zagreb 24.10.1990

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtare e Organizatës ilegale(OMLSHK)1978
  • Pjesmarrëse e demostratave 1981-Organizuse për gruan
  • E burgosur plotike 1985-86
  • Anëtare e Këshillit Koordinues të Partive Politike në Gjakovë 1990
  • Anëtare e Partisë Parlametare të Kosovës 1995
  • Anëtare e Këshillit Ndërpartiak të Partive Politike të Kosovës
  • Kryetare e Këshilllit Komunal për Shëndetësi për Komunën e Prishtinës 10.09.1996-1998
  • Përfaqësuese për shëndetësi në marrëdhëniet ndërkombëtare-LBD
  • Përfaqësuese për shëndetësi në Zyrën politike të UÇK- së Prishtinë prej – gusht 1998
  • Ushtare e UÇK-së në zonat operative: Zona e Gollakut, Zona e Llapit, dhe në fund Zona e Karadakut
  • Zëvendësministër e Shëndetësis në Qeverinë e Përkohshme të Kosovës 01.08.1999
  • Urdhëri “Adem Jashari” për meritat e luftës së UÇK-së
  • Anëtare e Kryesisë së PDK-së
  • Kryetare e Gruas Demokratike e Kosovës(PDK)
  • Anëtare e Asamblesë Komunale e PDK-së 2002
  • Deputete e PDK-së në zgjedhjet e para të Parlamentit të Kosovës
  • Shoqatat joqeveritare
  • Anëtare e Shoqatës së të Burgosurve Politik
  • Anëtare e Këshillit të Mbrojtjes së Drejtave të Njeriut në Prishtinë
  • Mjeke në Qendrën për Mbrojtjen e Nënave dhe Fëmijëve në Prishtinë 1996
  • Mjeke në shoqatën “Nëna Terezë” në maternitet prej 1997-98
  • Presidente e klubit SI (Soroptimist) për Kosovën, 2004
  • Anëtare në Shoqatën e Gjinekologëve të Kosovës
  • Aktivitetet Ndërkombëtare
  • Trajnim i Programit të Institutit Suedez 03-10 shkurt 2002
  • USIP- Trajnim i programit për deputetët e Parlamentit të Kosovës 12-17 qershor 2002
  • Konferencë e Partisë Laburiste në Glasgou 2003
  • Kuvendi III i Grave të Shquara të Kombit 11-12 qershor 2004(Shkup)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht
  • Serbisht

  Adresa

  • Ulpiana A4/5 nr.1, Prishtinë