Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Hashim Thaçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 24.04.1968 në Burojë, Skënderaj
  • I martuar, një fëmijë, djalë

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik, Dega e Historisë
  • Studimet pasdiplomike në Universitetin e Cyrihut; Historia e Evropës Juglindore dhe Marrëdhëniet Ndërkombëtare

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor i Drejtorisë Politike të UÇK-së
  • Kryeministër i Qeverisë së Përkohshme të Kosovës
  • Kryetar i PDK-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Gjermanisht
  • Anglisht

  Adresa

  • Rr. Metush Krasniqi nr. 22, Lagja Arbëria, Prishtinë