Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Fadil Gashi

Fadil Gashi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 10.06.1968 në Qupevë
  • I martuar, baba i 5 fëmijëve

  Arsimimi

  • Akademia e Policisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Shërbim në polici ( 1988- 1990) dhe në arsim 1991- 1997
  • Në vitet 1997 - 1999 komandant në shtabin lokal të UÇK-së në Sverkë
  • Nga viti 2003 drejtor i MC dhe GE në Klinë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Anglisht (pasive)

  Adresa

  • Qupevë - Klinë