Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Januz Kastrati

Januz Kastrati

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 18.10.1959 në Turjakë
  • I martuar, baba i një vajze

  Arsimimi

  • Fakulteti i Shkencave Matematiko- Natyrore- Dega e Gjeografisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 20 vjet pervojë pune në arsim
  • Aktualisht drejtor i gjimnazit
  • Një mandat delegat i Kuvendit Komunal

  Adresa

  • Turjakë - Malishevë