Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Shaban Halimi

Shaban Halimi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Shef i operativës financiare në "Progres Eksport" në Prizren (1978-1980)
  • Inspektor Financiar i SHKSH të Prizrenit (1980-1983)
  • Sekretar i Administratës së përgjithshme dhe i buxhetit në Dragash (1984-1988)
  • Drejtor i të hyrave shoqërore në Dragash (1989-1990)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Anglisht (pasive)

  Adresa

  • Buzez, Dragash