Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Lutfi Zharku

Lutfi Zharku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.11.1962 në Kaçanik
  • I martuar, baba i 3 fëmijëve

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik – Prishtinë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtor financiar “Sharri “ Hani i Elezit (1987-1988)
  • Drejtor komercial-financiar “Sharri “ Hani i Elezit (1989-1991)
  • Asistent për ekonomi UNMK-shtylla IV (1999-2000)
  • Drejtor i shitjes dhe i marketingut fabrika e çimentos – Hani Elezit (2000)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht
  • Anglisht

  Adresa

  • Kaçanik