Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Ragip Zekolli

Ragip Zekolli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik - Dega e historisë
  • Magjistrant i historisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor, këshilltar pedagogjik
  • Autor i teksteve shkollore
  • Drejtor Komunal i Arsimit- Therandë
  • Drejtor i arsimit të përgjithshëm në MASHT

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Frengjisht

  Adresa

  • Prizren, rr. Ibrahim Lutfiu nr 3