Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Naxhije Doçi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 10.12.1945
  • E martuar, tre fëmijë

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik- Gjuhë dhe letërsi shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtare e LDK që nga themelimi
  • Anëtare e kryesisë së Degës së IV të LDK në Prishtinë, që nga viti 1990 dhe nënkryetare e kësaj Dege prej viti 1992-1997
  • Anëtare e Kryesisë së Forumit të Gruas të LDK
  • Sekretare e përgjithshme e Forumit të Gruas të Lidhjes Demokratike të Kosovës, që nga viti 2000
  • Anëtare e Kryesisë të Degës II - LDK – Prishtinë, që nga viti 2002.
  • Kryetare e Degës Dytë të FG –LDK-Prishtinë, që nga viti 2004
  • Anëtare e Këshillit të Përgjithshëm të LDK
  • Anëtare e Këshillit të Përgjithshëm të Forumit të Gruas të LDK
  • Shefe për Arsimin Parashkollor dhe për Shkollat Fillore të Komunës së Prishtinës
  • Anëtare e Grupit të Grave Parlamentare
  • Ka shkruar tri vepra shkollore dhe një vepër për krimet e luftës në Kosovë me titull “ Shpirti i dërmuar “ - Dhuna serbe ndaj femrës shqiptare në Kosovë -1997-1999, botuar më 2002
  • E ka në përfundim librin tjetër me të njejtën temë
  • Shruan herë pas herash poezi, udhëpërshkrime dhe fejtone për gratë në aktivitete kombëtare, etj.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbisht ( me gojë e me shkrim )
  • Turqisht ( komunikim )
  • Anglisht ( niveli dytë )

  Adresa

  • Prishtinë