Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Nexhat Rexha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 01.02.1956 në Topanicë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik - Dega e gjuhës dhe letërsisë shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor gjimnazi
  • Inspektor i arsimit në Kamenicë
  • Zëvendëskryetar i Kuvendit Kamenicë
  • Krijues letrar

  Adresa

  • Topanicë, Kamenicë