Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Milazim Haliti

Milazim Haliti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Dardanisë (LDD)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.07.1954 në Greme
  • I martuar, baba i 4 fëmijëve

  Arsimimi

  • Fakulteti Juridik në Prishtinë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Referent juridik ( 1981 - 1991 )
  • Kryetar i KK për Financim ( 1992- 1996 ) dhe arkëtar i këtij këshilli deri në vitin 1999
  • Drejtor i Drejtorisë për Administratë të Përgjithshme të KK të Ferizajt ( 2000 - 2004)
  • Anëtar i Federatës së Sporteve të Kosovës
  • Nënkryetar i Federatës së Karatesë së Kosovës

  Adresa

  • Greme, Ferizaj