Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Brikenda Kryeziu

Brikenda Kryeziu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 04.10.1971 në Gjakovë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Ekonomik

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Koordinatore rajonale për shërbime postare , Gjakovë

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht

  Adresa

  • Gjakovë