Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Gjylshen Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 14.04.1957
  • E martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filologjik, Dega: Gjuhë dhe Letersi Shqipe

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • 1980–1995: Profesoreshë në Gjimnazin e Gjilanit
  • 1996–2001: Drejtoreshë në Gjimnazin e Gjilanit
  • 2001–2003: Zyrtare e Lartë e Arsimit, Gjilan
  • 2003: Zyrtare e Lartë Regjionale e Arsimit, Gjilan

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht (niveli i mesëm)
  • Serbisht
  • Maqedonisht
  • Turqisht

  Adresa

  • Gjilan