Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Remzije Nimani

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 04.03.1944 në Mitrovicë
  • E martuar

  Arsimimi

  • Shkolla e Lartë Pedagogjike, Drejtimi i Mësuesisë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtare e LDK-së që nga themelimi
  • Nga viti 1965, punëtore në procesin arsimor-edukativ

  Adresa

  • Rr. “Ahmet Zogu” Nr.2