Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Samije Zeqiraj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 17.11.1951 në Ferizaj
  • E martuar

  Arsimimi

  • Skolla e Lartë Pedagogjike

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Punëtore e arsimit me përvojë 30 vjeçare
  • Nënkryetare e Forumit të Gruas së LDK-së
  • Anëtare e Këshillit të Përgjithëshëm të LDK-së
  • Kryetare e Forumit të Gruas së LDK-së në Suharekë

  Adresa

  • Suharekë