Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e dytë Legjislative (23.11.2004 - 12.12.2007)

Alush A. Gashi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 04.10.1950 në Kosovë
  • I martuar

  Arsimimi

  • Dr.med.
  • Mr.Sc.
  • Dr.Sci.

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Sekretar për Marrëdhënie me Jashtë i LDK-së
  • Anëtar i Kryesisë së LDK-së

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Anglisht

  Adresa

  • Prishtinë