Lajmet e fundit

Kryeministri në dorëheqje, Haradinaj, ka dorëzuar në Kuvend zyrtarisht letrën e dorëheqje

E Hënë, 22.07.2019
Sot, kryeministri në dorëheqje i Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka dorëzuar në Kuvend zyrtarisht letrën e dorëheqjes së tij.

Letra e dorëheqjes u është proceduar menjëherë anëtarëve të Kryesisë së Kuvendit dhe kryetarëve të grupeve parlamentare.

 

 

Kryeministri në dorëheqje, Haradinaj, ka dorëzuar në Kuvend zyrtarisht letrën e dorëheqje