Lajmet e fundit

E Enjte, 18.07.2019

 • Veseli takon kryetarin e Komisionit për Politikë të Jashtme në Senatin Amerikan

  lexo më shumë

 • Veseli takon Kongresmenin Zeldin, me rastin e miratimit të rezolutës për vëllezërit Bytyçi

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

  lexo më shumë