Lajmet e fundit

E Mërkure, 10.07.2019

  • Veseli: Do të vazhdojmë investimet në shëndetësi, për tu ofruar shërbime dinjitoze qytetarëve tanë

    lexo më shumë

  • Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme...

    lexo më shumë

  • Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

    lexo më shumë