Dokumentet

 Shpalo

Raport i Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasëve turq me 29 mars 2018

U publikua: E Hënë, 22.07.2019 
 Shpalo

Raport i shpenzimeve për tremujorin e parë 2019

U publikua: E Marte, 16.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me cilësinë dhe sigurinë e ushqimit në Kosovë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandim për formimin e Komisionit hetimor parlamentar për ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq me dt.29 mars 2018

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me Kartonin e gjelbër dhe anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Byrove të Kartonit të Gjelbër

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me sigurinë e fëmijëve në përdorimin e internetit në Kosovë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me sistemin informativ shëndetësor dhe sigurimet shëndetësore publike e private në Republikën e Kosovës

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime për kthimin e Agjencisë Kosovare të Akreditimit në Regjistrin Evropian të Sigurimit të Cillësisë për Arsimin e Lartë (EQAR)

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimet lidhur me dhunën në familje dhe adresimin institucional

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimet lidhur me reduktimet e ashpra të furnizimit me energji elektrike dhe situatën në sektorin energjisë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimi lidhur me faturimin e energjisë elektrike të shpenzuar në katër komunat veriore të Kosovës.

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rezolutë nr. 06-R-020 për heqjen e monopolit në shërbimin e homologimit të veturave

U publikua: E Marte, 02.07.2019 
 Shpalo

REZOLUTË 06-R-019 Në lidhje me moscaktimin dhe rritjen e pagës minimale në Republikën e Kosovës

U publikua: E Hënë, 03.06.2019 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 28.05.2019 
 Shpalo

REZOLUTË Nr. 06-R-017 për gjenocidin e kryer serb në Kosovë

U publikua: E Mërkure, 22.05.2019 
 Shpalo

REZOLUTË Nr.06-R-018 Për krijimin e Këndit të Kurajos

U publikua: E Mërkure, 22.05.2019 
 Shpalo

2019_05_20_PYETJET PARLAMENTARE PA PERGJIGJE NE SEANCEN PLENARE ME 16 MAJ 2019

U publikua: E Hënë, 20.05.2019 
 Shpalo

PYETJE PARLAMENTARE PA PERGJIGJE ME SHKRIM A.HOTI 15.04.2019

U publikua: E Premte, 03.05.2019 
 Shpalo

Deklaratë - Vëllezërit Bytyqi

U publikua: E Mërkure, 17.04.2019 
 Shpalo

PYETJET PARLAMENTARE QE NUK MOREN PERGJIGJE NE SEANCE PLENARE ME 12 PRILL 2019

U publikua: E Hënë, 15.04.2019 
 Shpalo

RAPORT PËR PUNËN E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR VITIN 2018

U publikua: E Premte, 12.04.2019 
 Shpalo

Deklaratë e përbashkët e kryetarëve të grupeve parlamentare, për përmirësimin dhe forcimin e sistemit zgjedhor

U publikua: E Enjte, 11.04.2019 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Hënë, 01.04.2019 
 Shpalo

Plani i Punës së Komisionit Ad-hoc për përpilimin e Kodit për rregullimin dhe menaxhimin e fushës së pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social.

U publikua: E Marte, 26.03.2019 
 Shpalo

Pyetje parlamentare per pergjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 26.03.2019 
 Shpalo

Rezoluta nr.06-R-016 pezullimi i aktiviteteve te lojerave te fatit

U publikua: E Premte, 22.03.2019 
 Shpalo

PLATFORMË PËR DIALOGUN MBI MARRËVESHJEN PËRFUNDIMTARE, GJITHËPËRFSHIRËSE DHE LIGJËRISHT TË DETYRUESHME PËR NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE MES REPUBLIKËS SË KOSOVËS DHE REPUBLIKËS SË SERBISË

U publikua: E Premte, 08.03.2019 
 Shpalo

Pyetje per pergjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 19.02.2019 
 Shpalo

STRATEGJI E KUVENDIT PËR BASHKËPUNIM NDËRINSTITUCIONAL NË FUSHËN E POLITIKËS SË JASHTME

U publikua: E Premte, 08.02.2019 
 Shpalo

Strategjia për informim dhe komunikim e Kuvendit të Republikës së Kosovës (2019 – 2021)

U publikua: E Premte, 08.02.2019 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 30 Janar 2019

U publikua: E Enjte, 31.01.2019 
 Shpalo

Plani i punës i Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal për vitin 2019

U publikua: E Enjte, 31.01.2019 
 Shpalo

Udhëzimet për plotësimin e formularit për raportim vjetor financiar

U publikua: E Premte, 25.01.2019 
 Shpalo

Formular për Raportim Vjetor Financiar

U publikua: E Premte, 25.01.2019 
 Shpalo

RAPORTI I PUNËS PËR VITIN 2018 - Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

U publikua: E Premte, 18.01.2019 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-015

U publikua: E Marte, 18.12.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-14

U publikua: E Premte, 09.11.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 2 Nëntor 2018

U publikua: E Hënë, 05.11.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 18 Tetor 2018

U publikua: E Hënë, 22.10.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 02.10.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 20 Shtator 2018

U publikua: E Hënë, 24.09.2018 
 Shpalo

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal - Plani i punës (Shtator – Dhjetor 2018)

U publikua: E Mërkure, 19.09.2018 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Nezir Çoçaj

U publikua: E Marte, 11.09.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 04.09.2018 
 Shpalo

RAPORTI I PUNËS PËR SESIONIN PRANVEROR 2018 Korrik - Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

U publikua: E Hënë, 03.09.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 23 Korrik 2018

U publikua: E Mërkure, 25.07.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-13

U publikua: E Mërkure, 18.07.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 12 Korrik 2018

U publikua: E Hënë, 16.07.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-12

U publikua: E Marte, 10.07.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 5 Korrik 2018

U publikua: E Hënë, 09.07.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Enjte, 05.07.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-11

U publikua: E Enjte, 05.07.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-006

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-007

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-008

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-009

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-10

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-005

U publikua: E Marte, 05.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-004

U publikua: E Marte, 05.06.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Premte, 18.05.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 07.05.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-003

U publikua: E Hënë, 07.05.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Mërkure, 18.04.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Marte, 20.03.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Marte, 06.03.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Mërkure, 28.02.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Enjte, 15.02.2018 
 Shpalo

Deklaratë

U publikua: E Premte, 09.02.2018 
 Shpalo

Raporti Financiar për nëntëmujorin e vitit 2017

U publikua: E Marte, 06.02.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-002

U publikua: E Premte, 02.02.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-001

U publikua: E Mërkure, 31.01.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 29.01.2018 
 Shpalo

Plani i punës së Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal për 2018

U publikua: E Marte, 23.01.2018 
 Shpalo

RAPORTI I PUNËS PËR VITIN 2017

U publikua: E Mërkure, 17.01.2018 
 Shpalo

Udhëzimet për plotësimin e formularit për raportim vjetor financiar

U publikua: E Mërkure, 17.01.2018 
 Shpalo

Formular për Raportim Vjetor Financiar

U publikua: E Mërkure, 17.01.2018 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Mërkure, 03.01.2018 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Mërkure, 03.01.2018 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Marte, 19.12.2017 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 18.12.2017 
 Shpalo

Vendim - Për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr.06-V-006

U publikua: E Enjte, 07.12.2017 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 27.11.2017 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Mërkure, 15.11.2017 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 07.11.2017 
 Shpalo

Vendim për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr.06-V-006

U publikua: E Marte, 31.10.2017 
 Shpalo

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal - Plani i punës së Komisionit për 10-12.2017

U publikua: E Enjte, 26.10.2017 
 Shpalo

Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

U publikua: E Marte, 24.10.2017 
 Shpalo

Vendimi për formimin e 14 komisioneve parlamentare

U publikua: E Mërkure, 04.10.2017 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Pal Lekaj

U publikua: E Enjte, 14.09.2017 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Ramush Haradinaj

U publikua: E Enjte, 14.09.2017 
 Shpalo

Zëvendësimi i deputetëve që janë zgjedhur pjesë e qeverisë

U publikua: E Enjte, 14.09.2017 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Rrustem Berisha

U publikua: E Enjte, 14.09.2017 
 Shpalo

Memorandumi i bashkëpunimit dhe mirëkuptimit në mes të Këshillit Kombëtar Federal të Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Kuvendit të Kosovës

U publikua: E Mërkure, 03.05.2017 
 Shpalo

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Marte, 25.04.2017 

Deklaratë Nr. 003

U publikua: E Mërkure, 05.04.2017 
 Shpalo

Marrëveshja për zbatim (implementim) të projekteve për bashkëpunim teknik

U publikua: E Premte, 10.03.2017 
 Shpalo

REZOLUTË - Lidhur me ndalimin e ish-kryeministrit të Kosovës, z. Ramush Haradinaj, në Francë

U publikua: E Enjte, 09.03.2017 

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Hënë, 06.03.2017 
 Shpalo

Letra dërguar ambasadores së SHBA-ve në OKB

U publikua: E Hënë, 27.02.2017 
 Shpalo

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Premte, 24.02.2017 
 Shpalo

Rezoluta për FSK

U publikua: E Hënë, 20.02.2017 
 Shpalo

Rezoluta për gjendjen në Shëndetësi

U publikua: E Hënë, 20.02.2017 
 Shpalo

Rezoluta për gjendjen në Arsim

U publikua: E Premte, 10.02.2017 
 Shpalo

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Premte, 20.01.2017 
 Shpalo

Mbledhja e dytë - Deklarata dhe rekomandimet

U publikua: E Enjte, 19.01.2017 
 Shpalo

Rezolutë

U publikua: E Premte, 30.12.2016 
 Shpalo

Pyetje parlamentare (10-25) 10 2016

U publikua: E Hënë, 05.12.2016 
 Shpalo

MARRËVESHJE PËR LLOGARI TË MIRËBESIMIT NË MES TË KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS DHE SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKES

U publikua: E Premte, 02.12.2016 
 Shpalo

Plani Strategjik i Kuvendit të Republikës së Kosovës 2016-2020

U publikua: E Hënë, 21.11.2016 
 Shpalo

Zëvendësimi i deputetit Fadil Demaku

U publikua: E Premte, 11.11.2016 
 Shpalo

Zëvendësimi i deputetit Ramiz Kelmendi

U publikua: E Premte, 11.11.2016 
 Shpalo

Pyetje parlamentare nga seanca plenare datë 28.10.2016

U publikua: E Mërkure, 02.11.2016 
 Shpalo

Rezoluta nr. R-006 për vlerat e UÇK

U publikua: E Premte, 28.10.2016 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Fadil Demaku

U publikua: E Enjte, 27.10.2016 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Ramiz Kelmendi

U publikua: E Enjte, 27.10.2016 
 Shpalo

Rezolutë R-005

U publikua: E Enjte, 13.10.2016 
 Shpalo

Pyetje Parlamentare - 11 tetor 2016

U publikua: E Mërkure, 12.10.2016 
 Shpalo

Pyetje Parlamentare - Driton Çaushi

U publikua: E Mërkure, 12.10.2016 
 Shpalo

Pyetje Parlamentare

U publikua: E Hënë, 03.10.2016 
 Shpalo

Raporti Financiar për tremujorin e parë të vitit 2016

U publikua: E Diel, 11.09.2016 
 Shpalo

Zëvendësimi i shefit të Grupit Parlamentar të PDK-së

U publikua: E Premte, 02.09.2016 
 Shpalo

Zëvendësimi i deputetes Alma Lama

U publikua: E Mërkure, 31.08.2016 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetes Alma Lama

U publikua: E Mërkure, 31.08.2016 
 Shpalo

Katër pyetje parlamentare

U publikua: E Premte, 19.08.2016 
 Shpalo

Memorandum bashkëpunimi

U publikua: E Marte, 16.08.2016 
 Shpalo

14 pyetjet parlamentare

U publikua: E Hënë, 15.08.2016 
 Shpalo

Rregullore Nr. 05/Rr-001 Për mbrojtje nga zjarri

U publikua: E Hënë, 15.08.2016 
 Shpalo

D E K L A R A T Ë

U publikua: E Premte, 05.08.2016 
 Shpalo

5 pytjet parlamentare

U publikua: E Hënë, 18.07.2016 
 Shpalo

MEMORANDUM MIRËKUPTIMI NË MES KDI DHE KUVENDIT TË KOSOVËS

U publikua: E Mërkure, 06.07.2016 
 Shpalo

MEMORANDUM MIRËKUPTIMI MES KUVENDIT TË KOSOVËS, FONDACIONIT ERSTE DHE OJQ TOKA.pdf

U publikua: E Mërkure, 06.07.2016 
 Shpalo

Zevendesimi i deputetit Besnik Bislimi

U publikua: E Marte, 14.06.2016 
 Shpalo

Zevendesimi i deputetit Enver Hoxhaj

U publikua: E Marte, 14.06.2016 
 Shpalo

Zevendesimi i deputetit Azem Syla

U publikua: E Marte, 14.06.2016 
 Shpalo

3 dy pyetjet e parlamentarve

U publikua: E Hënë, 13.06.2016 
 Shpalo

Doreheqja e Azem Syles

U publikua: E Mërkure, 08.06.2016 
 Shpalo

2 dy pyetjet e parlamentarve

U publikua: E Marte, 07.06.2016 
 Shpalo

Njoftim për dorëheqjen e Enver Hoxhajt

U publikua: E Enjte, 02.06.2016 
 Shpalo

Njoftim per doreheqjen e Besnik Bislimit

U publikua: E Premte, 27.05.2016 
 Shpalo

KOMISIONI PARLAMENTAR PËR STABILIZIM-ASOCIIM BE - KOSOVË (KPSA) - DEKLARATA dhe REKOMANDIMET

U publikua: E Mërkure, 25.05.2016 
 Shpalo

Doreheqja e Ramiz Kelmendit nga GP PDK

U publikua: E Premte, 06.05.2016 
 Shpalo

Njoftim nga Ilir Deda -deputet i pavarur

U publikua: E Enjte, 05.05.2016 
 Shpalo

Doreheqja e deputetes Teuta Sahatqiu

U publikua: E Enjte, 07.04.2016 
 Shpalo

Raport vjetor financiar 2015

U publikua: E Enjte, 24.03.2016 
 Shpalo

Statuti i auditimit të brendshëm në Kuvendin e Kosovës

U publikua: E Mërkure, 09.03.2016 
 Shpalo

Raporti Vjetor i Punës se Kuvendit për vitin 2015

U publikua: E Marte, 08.03.2016 

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NË MES KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS DHE INSTITUTIT TË KOSOVËS PËR DREJTËSI

U publikua: E Marte, 16.02.2016 
 Shpalo

4 pytjet parlamentare

U publikua: E Premte, 18.12.2015 
 Shpalo

Raporti Financiar për nëntëmujorin e vitit 2015

U publikua: E Mërkure, 16.12.2015 
 Shpalo

Doreheqja-Latif Gashi

U publikua: E Enjte, 10.12.2015 
 Shpalo

9 pytjet parlamentare

U publikua: E Enjte, 10.12.2015 
 Shpalo

Raporti i Punës se Kuvendit- 8 dhjetor 2014-3 gusht 2015-L-V-shqip

U publikua: E Hënë, 21.09.2015 
 Shpalo

10 pytjet parlamentare

U publikua: E Hënë, 21.09.2015 
 Shpalo

Rezoluta e Kuvendit për misionin e BE-së sipas kërkeses se GP VV

U publikua: E Enjte, 23.07.2015 
 Shpalo

Rezolutë lidhur me demarkacini e kufirit ndermejt Kosoves dhe Malit te Zi

U publikua: E Enjte, 25.06.2015 
 Shpalo

Rezolutë

U publikua: E Enjte, 18.06.2015 
 Shpalo

Raporti Financiar për tremujorin e parë të vitit 2015

U publikua: E Hënë, 08.06.2015 
 Shpalo

STRATEGJIA MINERARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR PERIUDHËN 2012 – 2025

U publikua: E Premte, 22.05.2015 
 Shpalo

Raporti vjetor financiar 2014

U publikua: E Mërkure, 18.03.2015 
 Shpalo

Programi i punës së Kuvendit për vitin 2015

U publikua: E Mërkure, 18.02.2015 
 Shpalo

Rezolutë-Për pengimin e migrimit ilegal të qytetarëve të Kosovës

U publikua: E Enjte, 05.02.2015 
 Shpalo

Vendimi për formimin e 14 komisioneve parlamentare

U publikua: E Enjte, 18.12.2014 
 Shpalo

Deklarata për partneritet ndërmjet Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Shoqërisë Civile

U publikua: E Enjte, 03.04.2014 
 Shpalo

PECK Raporti i Vleresimit KPP/LFT – Cikli i pare

U publikua: E Premte, 28.03.2014 
 Shpalo

PECK Raporti i Vleresimit Kunder Korrupsionit

U publikua: E Premte, 28.03.2014 
 Shpalo

Raporti vjetor financiar 2013

U publikua: E Hënë, 17.03.2014 
 Shpalo

Programi i punës së Kuvendit për vitin 2014

U publikua: E Marte, 04.03.2014 
 Shpalo

Deklarata e Përbashkët PE-Kosova

U publikua: E Enjte, 31.10.2013 
 Shpalo

Formular për Kërkesa Buxhetore

U publikua: E Marte, 22.10.2013 
 Shpalo

Udhëzuesi për plotësimin e kërkesave buxhetore shtesë

U publikua: E Marte, 22.10.2013 
 Shpalo

Rezoluta_R_012

U publikua: E Enjte, 25.07.2013 
 Shpalo

REZOLUTË-PËR TË DREJTAT E SHQIPTARËVE NË PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

U publikua: E Enjte, 06.06.2013 
 Shpalo

Rezolutë-Për dhënien e pëlqimit për nënshkrim të Marrëveshjes së Parë të Parimeve që Rregullojnë Normalizimin e Marrëdjënjeve mes Republikës së Kosovës dhe Repu

U publikua: E Hënë, 22.04.2013 
 Shpalo

Vendim për Programin i punës së Kuvendit për vitin 2013

U publikua: E Marte, 12.03.2013 
 Shpalo

Programi i punës së Kuvendit për vitin 2013

U publikua: E Marte, 12.03.2013 
 Shpalo

R E Z O L U T Ë-Parimet e Prishtinës nga Samiti Ndërkombëtar i Gruas

U publikua: E Enjte, 20.12.2012 
 Shpalo

Strategjia për informim dhe marrëdhënie me publikun e Kuvendit të Kosovës

U publikua: E Marte, 23.10.2012 
 Shpalo

R E Z O L U T Ë-Për normalizimin e marrëdhënieve në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë

U publikua: E Enjte, 18.10.2012 
 Shpalo

Rezoluta-Për zëvendësimin e kodeve telefonike aktuale në Kosovë

U publikua: E Enjte, 06.09.2012 
 Shpalo

Doracak - Funksioni mbikëqyrës i Komisioneve Parlamentare

U publikua: E Mërkure, 01.08.2012 
 Shpalo

Rekomandimet për të drejtat e fëmijëve

U publikua: E Enjte, 07.06.2012 
 Shpalo

DEKLARATË E PËRBARSHKËT PARLAMENTI EVROPIAN-KOSOVA

U publikua: E Enjte, 22.03.2012 
 Shpalo

Memorandum Mirëkuptimi në mes të Administratës së Kosovës dhe Bullgarisë

U publikua: E Marte, 20.03.2012 
 Shpalo

Rezoluta lidhur me mbajtjen e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë

U publikua: E Premte, 16.03.2012 
 Shpalo

Rekomandimet e Kuvendit lidhur me trajtimin e grave

U publikua: E Premte, 09.03.2012 
 Shpalo

Deklarata për shpalljen të paligjshëm referendumin në veri të Kosovës

U publikua: E Mërkure, 15.02.2012 
 Shpalo

PROGRAMI I PUNËS SË KUVENDIT PËR VITIN 2012

U publikua: E Mërkure, 15.02.2012 
 Shpalo

REZOLUTË Për Përfundimit e Mbikëqyrjës Ndërkombëtare të Pavarësisë

U publikua: E Marte, 31.01.2012 
 Shpalo

Doracak - Funksionimi dhe Organizimi i Komisioneve Parlamentare

U publikua: E Enjte, 12.01.2012 
 Shpalo

Doracak - Ekspertiza e Jashtme në Komisionet Parlamentare

U publikua: E Enjte, 12.01.2012 
 Shpalo

Aktiviteti legjislativ i Kuvendit gjatë vitit 2011 (shkurt -dhjetor 2011)

U publikua: E Enjte, 12.01.2012 
 Shpalo

Doracak - Degjimet e Komisioneve Parlamentare

U publikua: E Enjte, 12.01.2012 
 Shpalo

Rregullore e punës e Komisionit për Buxhet dhe Financa të Kuvendit të Republikës së Kosovës

U publikua: E Mërkure, 30.11.2011 
 Shpalo

Rezolutë për veriun e Kosovës

U publikua: E Enjte, 28.07.2011 
 Shpalo

Seanca e jashtëzakonshme miratoi dy Rekomandime

Seanca e jashtëzakonshme miratoi dy Rekomandime

U publikua: E Marte, 31.05.2011 
 Shpalo

Deklarata e përbashkët e kryesuesve të delegacioneve parlamentare: Krasniqi-Kukan

Deklarata e përbashkët e kryesuesve të delegacioneve...

U publikua: E Premte, 20.05.2011 
 Shpalo

Vendim për miratimin e Rregullorës për qasje të mediave

Vendim për miratimin e Rregullorës për qasje të mediave

U publikua: E Marte, 19.04.2011 
 Shpalo

Rregullorja për rendin dhe qasjen e mediave dhe të publikut në punën e Kuvendit të Kosovës

U publikua: E Marte, 19.04.2011 
 Shpalo

Rezolutë-Marrëveshja ndërmjet z. Behgjet Pacolli, z. Isa Mustafa dhe z. Hashim Thaçi

U publikua: E Enjte, 07.04.2011 
 Shpalo

Rezuluta për dialogun midis R. Kosovës dhe R. Serbisë

U publikua: E Enjte, 10.03.2011 
 Shpalo

Vendim per formimin e komisioneve parlamentare

U publikua: E Enjte, 10.03.2011 
 Shpalo

Organogrami i Administratës së Kuvendit të Kosovës

U publikua: E Premte, 18.02.2011 
 Shpalo

Deklaratë

Të mbledhur në Samitin e Kryetarëve të Komisioneve për...

U publikua: E Hënë, 20.09.2010 
 Shpalo

Deklaratë

Duke çmuar lart opinionin e Gjykatës Ndërkombëtare të...

U publikua: E Premte, 23.07.2010 
 Shpalo

Memorandum i bashkëpunimit

Në mes të Kuvendit Kombëtar të Republikës së...

U publikua: E Enjte, 24.06.2010 
 Shpalo

Rregullore e Kuvendit të Republikës së Kosovës

Kjo Rregullore përcakton organizimin dhe funksionimin e...

U publikua: E Enjte, 29.04.2010 
 Shpalo

Sfidat e përfshirjes sociale në Kosovë

Në Kosovë, lista e përjashtimit social është e gjatë...

U publikua: E Hënë, 08.03.2010 
 Shpalo

Deklarata për zbatimin e Kushtetutës në tërë territorin e Kosovës

Kuvendi i Republikës së Kosovës, duke theksuar rolin e...

U publikua: E Premte, 05.03.2010 
 Shpalo

Strategjia dhe Plani i veprimit kundër korrupsionit 2009 – 2011

Strategjia dhe Plani i veprimit kundër korrupsionit 2009...

U publikua: E Hënë, 12.10.2009 
 Shpalo

Komisioni për Integrime Evropiane

Komisioni për Integrime Evropiane

U publikua: E Premte, 24.07.2009 
 Shpalo

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Komisioni për Buxhet dhe Financa

U publikua: E Premte, 24.07.2009 
 Shpalo

Buletini Infomrmativ janar-qershor 2009, Komisioni për Buxhet dhe Financa

Buletini Infomrmativ janar-qershor 2009, Komisioni për...

U publikua: E Premte, 24.07.2009 
 Shpalo

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenje Sociale

Buletin Informativ 2009, Komisioni për Shëndetësi, Punë...

U publikua: E Premte, 24.07.2009 
 Shpalo

Komisioni për Shërbime Publike Administratë Lokale dhe Media

Buletin Informativ, Komisioni për Shërbime Publike...

U publikua: E Premte, 24.07.2009 
 Shpalo

Komisioni për Legjislacion dhe Gjyqësi

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Legjislacion dhe...

U publikua: E Premte, 24.07.2009 
 Shpalo

Buletin Informativ janar-qershor 2009, Komisioni për Ekonomi Tregti dhe Industri

Buletin Informativ janar-qershor 2009, Komisioni për...

U publikua: E Enjte, 23.07.2009 
 Shpalo

Deklarate e perbashket ne perfundim te takimitt nderparlamentar Kuvendi i Kosoves Parlamenti Evropia

Në përmbyllje të takimit të dytë ndërparlamentar, të...

U publikua: E Marte, 07.04.2009 
 Shpalo

Rezolutë për prioritetet dhe strategjitë e Kosovës për Integrim në Bashkimin Evropian

Duke marrë parasysh qëllimin strategjik dhe pajtimin e...

U publikua: E Marte, 10.03.2009 
 Shpalo

Mandati i ri, mundësi të reja

Vlerësim i punës së Kuvendit të Kosovës me rekomandime...

U publikua: E Mërkure, 04.02.2009 
 Shpalo

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Ekonomi, Tregti, Industri, Energjetikë, Transport dhe Telekom

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Ekonomi, Tregti,...

U publikua: E Mërkure, 28.01.2009 
 Shpalo

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Integrime Evropiane

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Integrime Evropiane

U publikua: E Mërkure, 28.01.2009 
 Shpalo

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Shëndetësi, Punë...

U publikua: E Mërkure, 28.01.2009 
 Shpalo

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Legjislacion dhe Gjyqësi

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Legjislacion dhe...

U publikua: E Mërkure, 28.01.2009 
 Shpalo

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Shërbime Publike, Administratë Lokale dhe Media

Buletin Informativ 2008, Komisioni për Shërbime Publike,...

U publikua: E Mërkure, 28.01.2009 
 Shpalo

Rezolutë për Objektivat për Zhvillim të Mijëvjeçarit

Rezolutë për OZhM

U publikua: E Premte, 17.10.2008 

DEKLARATË

Kuvendi i Republikës së Kosovës

Komisioni për...

U publikua: E Marte, 07.10.2008 
 Shpalo

Kushtetuta e Republikës së Kosovës

Kushtetuta e Republikës së Kosovës

U publikua: E Diel, 15.06.2008 

Konkurs për Himnin e Republikës së Kosovës

Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës...

U publikua: E Mërkure, 12.03.2008 
 Shpalo

Vendim për shmangie nga rregullorja e punës

Në bazë të kreut 9.1.26 të Kornizës Kushtetuese për...

U publikua: E Enjte, 06.03.2008 
 Shpalo

Deklarata e Pavarësisë së Kosovës

Deklarata e Pavarësisë

U publikua: E Diel, 17.02.2008 
 Shpalo

Déclaration d'indépendance du Kosovo

Déclaration d'indépendance du Kosovo

U publikua: E Diel, 17.02.2008 
 Shpalo

Buletin Informativ 1, Komisioni për Shërbime Publike, Administratë Lokale dhe Media

U publikua: E Enjte, 27.09.2007 
 Shpalo

Buletin Informativ 1, Komisioni për Ekonomi, Tregti, Industri, Energjetikë, Transport dhe Telekomuni

U publikua: E Enjte, 27.09.2007 
 Shpalo

Buletin Informativ 1, Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

U publikua: E Shtune, 15.09.2007 
 Shpalo

Pasqyra e Rekomandimeve nga ZRGJ te implementuara nga Kuvendi

Pasqyra e Rekomandimeve nga ZRGJ-ja dhe te implementuara nga...

U publikua: E Hënë, 10.09.2007 

Konkurs për Flamurin dhe Stemën e Kosovës

Ekipi i Unitetit të Kosovës...

U publikua: E Mërkure, 13.06.2007 

Rezolutë kundër krimeve në kibernetikë

KUVENDI I KOSOVËS

• Duke u...

U publikua: E Hënë, 04.06.2007 
 Shpalo

Komisioni për Buxhet dhe Financa-Plani i Punës 2007

U publikua: E Premte, 01.06.2007 
 Shpalo

Komisioni për Shërbime Publike, Administratë Lokale dhe Media-Plani i Punës 2007


U publikua: E Premte, 01.06.2007 
 Shpalo

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale- Plani i Punës 2007


U publikua: E Premte, 01.06.2007 
 Shpalo

Komisioni për Ekonomi, Tregti, Industri, Energjetikë, Transport-Telekomunikacion-Plani i Punës 2007

U publikua: E Premte, 01.06.2007 

DEKLARATË E KUVENDIT TË KOSOVËS

Kuvendi i Kosovës përshëndet miratimin e Rezolutës së...

U publikua: E Premte, 30.03.2007 

DEKLARATË E KUVENDIT TË KOSOVËS

Kuvendi i Kosovës përshëndet miratimin e Rezolutës së...

U publikua: E Premte, 30.03.2007 
 Shpalo

DEKLARATË E KUVENDIT TË KOSOVËS

Kuvendi i Kosovës përshëndet miratimin e Rezolutës së...

U publikua: E Premte, 30.03.2007 
 Shpalo

Propozimi gjithpërfëshirës për Statusin e Kosovës

Kosova do të jetë shoqëri shumetnike, e cila qeveriset...

U publikua: E Hënë, 12.02.2007 
 Shpalo

Deklaratë e Kuvendit të Kosovës për kushtetutën serbe

Kuvendi i Kosovës dënon vendosjen e Kosovës në...

U publikua: E Enjte, 19.10.2006 
 Shpalo

Deklaratë e Kuvendi i Kosovës për shpërthimet në Kosovë

Kuvendi i Kosovës, në seancën plenare të datës 21...

U publikua: E Enjte, 21.09.2006 
 Shpalo

Rezoluta për rikonfirmimin e vullnetit politik të popullit të Kosovës për shtet të pavarur dhe sovra

Rezoluta për rikonfirmimin e vullnetit politik të popullit...

U publikua: E Enjte, 17.11.2005 
 Shpalo

Rezoluta për rikonfirmimin e vullnetit politik të popullit të Kosovës për shtet të pavarur dhe sovra

U publikua: E Enjte, 17.11.2005 
 Shpalo

Rregullore e punës së Kuvendit të Kosovës

Kjo rregullore pune i përcakton organizimin dhe...

U publikua: E Premte, 20.05.2005 
 Shpalo

Deklarata për zgjedhjet e organizuara nga Serbia në territorin e Kosovës

Kuvendi i Kosovës i deklaron jokushtetuese dhe të...

U publikua: E Hënë, 22.12.2003 
 Shpalo

Rezolutë për shpallje të pazbatueshme për Kosovën të akteve kushtetuese dhe ligjeve, të cilat i ka

Shpallën të pazbatueshme për Kosovën të gjitha aktet...

U publikua: E Enjte, 11.12.2003 
 Shpalo

Rezoluta për të drejtat dhe kushtet e kthimit të të zhvedosurve dhe të refugjatëve

Kuvendi rikonfirmon mbështetjen e tij për Rezolutën për...

U publikua: E Enjte, 10.07.2003 
 Shpalo

Rezolutë për luftën çlirimtare të popullit të Kosovës për liri dhe pavarësi

Lufta e popullit të Kosovës për lirinë dhe pavarësinë...

U publikua: E Enjte, 15.05.2003 
 Shpalo

Rezolutë 07.11.2002

Kuvendi i Kosovës shpall të papranueshme dhe të...

U publikua: E Enjte, 07.11.2002 
 Shpalo

Korniza Kushtetuese

Korniza Kushtetuese mbi Vetëqeverisjen e Përkohshme në...

U publikua: E Marte, 15.05.2001