Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Rasim Selmanaj

Rasim Selmanaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 08.03.1963 në Gllogjan
  • I martuar

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
  • Anëtar komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Serbo-Kroate

  Telefoni

  • 049 800 300