Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Daut Haradinaj

Daut Haradinaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • AAK

  Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 06.04.1978 në Gllogjan - DEÇAN
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti juridik – UNIVERSITETI I PRISHTINËS

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Komandant i brigadës "131 Jusuf Gërvalla" ZOD,
  • Anëtar i lartë i Trupave Mbrojtëse të Kosovës,
  • Në periudhën e katërt legjislative u zgjodh deputet për herë të parë, ku ishte anëtar i komisionit për Bujqësi, Pylltari dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor,
  • Në periudhën e pestë legjislative u zgjodh deputet sërish dhe ishte kryetar i komisionit për Punë të Brendëshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës,
  • Tani kryetar i komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor.

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Telefoni

  • 045 690 680