Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Avdullah Hoti

Avdullah Hoti

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • LDK

  Partia

  • LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS ALEANCA KOSOVA E RE (LDK-AKR)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 04.02.1976 në Ratkoc - RAHOVEC
  • I martuar

  Arsimimi

  • Dr

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Minister i Financave
  • Deputet i Kuvendit të Kosovës
  • Nënkryetar i Prishtinës

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbe

  Adresa

  • Rr. Mujë Krasniqi, Ulpian, U1, H5-Nr-4,10000, Prishtinë

  Telefoni

  • 044 350 133, 045 148 888