Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Frashër Krasniqi

Frashër Krasniqi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

   Grupi parlamentar

  • PSD

  Partia

  • Partia Socialdemokrate (PSD)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 19.04.1988 në Prishtinë
  • I pamartuar

  Arsimimi

  • Fakulteti Filozofik - Sociologji

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtues i sekretariatit për medie dhe komunikim në Vetëvendosje! (2015 - 2017),
  • Drejtues i sekretariatit për aktivitete në Vetëvendosje!(2010 - 2015)

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Adresa

  • Mati 1, Banesat e Tregtisë

  Telefoni

  • 044 942 944