Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Arbërie Nagavci

Arbërie Nagavci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • E lindur më 29.03.1970 në Gjakovë
  • E martuar

  Arsimimi

  • I lartë

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Drejtoreshë e shkollës,
  • Drejtoreshë e Arsimit në Komunën e Prishtinës,
  • Konsulente për Arsim në programe të ndryshme,
  • Bashkëpuntore profesionale

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

  Adresa

  • Rr. “Bedri Shala”, Lagjia e Muhaxherëve - Prishtinë

  Telefoni

  • 045 203 452