Arkivi

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Ismajl Kurteshi

Ismajl Kurteshi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

  Të dhëna personale

  • I lindur më 15.02.1952 në Gjilan
  • I martuar

  Arsimimi

  • Fakulteti

  Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Profesor,
  • Drejtor i Arsimit,
  • Kryetar Komune,
  • Deputet

  Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbe

  Adresa

  • Rr. “Vllezrit Maliq” Nr. 167 - Gjilan

  Telefoni

  • 044 132 052